Det här gör mig glad

FullSizeRender-2

Låter kanske lite konstigt att jag gläds åt någon annans misstag. Så är det ju inte såklart. Men jag gläds åt att se att jag har kunnat inspirera någon till att göra något bra av ett misstag. Idag kom en kille som heter David fram till mig och visade vad han gjort av en feltvättad ulltröja. Jag blev så glad att se att jag kunnat inspirera honom till att sy ett fodral till sin dator. Själv hade han ju först blivit ledsen när favorittröjan blev förstörd, men nu var han istället jättenöjd med sitt nya datorfodral. Det som även gjorde mig extra glad var att han sa att om han inte läst min bok hade han inte vetat att det gick att göra något bra av en feltvättad tröja. Tack David för att du delade med dig, det här gjorde min dag. Jag vill höra fler såna här historier.

Såhär ser beskrivningen ut till det här projektet.

tablet sleeve 1tablet sleeve 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s