Lifebylisen

Skärmavbild 2015-02-04 kl. 11.48.40

I höstas träffade jag Lisen Sundgren på en väldig trevlig pratstund på Etnografiska museets fik och restaurang Matmecka. Efter det skrev hon en fin artikel om mig på sin blogg. Jag har ofta svårt att skriva om mig själv, speciellt eftersom det oftast skall vara säljande. Lisen lyckades fånga essensen av vad jag vill säga. Såhär beskriver hon lite av det jag håller på med:

“Syftet är att inspirera läsare (och kursdeltagare) att  göra saker själva. För att det är roligt, lustfyllt, kreativt, man spar pengar och det är bra för miljön. Dessutom får man nya idéer hela tiden och det blir aldrig tråkigt. Det är lätt att tänka att “man kan ju lika gärna köpa” men poängen är just att få oss att handla mindre. I en värld där familjenöjet på helger verkar vara att gå till gallerior för att shoppa och fika känns det här som ett välkommet initiativ. Varför inte samla familj och vänner på pysseldagar istället? Det är inte töntigt, det är så hip som det bara kan bli!”

Läs hela inlägget här:
http://lifebylisen.com/blogg/returnity/
Passa på att läsa mer om Lisen och allt bra hon håller på med. En sann inspirationskälla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s